Schoonheidssalon Marielle in Oegstgeest

Anti huidverouderingsbehandeling brengt u in ontspanning en laat uw huid stralen

Huidverjonging

Anti huidverouderingsbehandeling

Bij Marielle Beauty bent u voor een verstevigende gezichtsbehandeling in goede handen. De schoonheidssalon in Oegstgeest biedt tal van ontspannende en huidverbeterende behandelingen aan voor vrouwen en mannen. Ook tieners kunnen zich bij ons vermaken met een speciale behandeling. Bij een gezichtsbehandeling wordt gekeken naar de probleemzones van de huid en hoe wij deze zo goed en snel mogelijk kunnen verbeteren. Tevens wordt bij iedere behandeling de verzorgingsproducten aangepast aan de huid.

Voor een intensieve reiniging en het verbeteren van de huidconditie, kunt u kiezen uit één van onze huidverbeteringsbehandelingen. Op de tarieven pagina vindt u een volledig overzicht van alle schoonheidsbehandelingen. Hieronder treft u informatie over de huidverbeterende anti huidverouderingsbehandeling aan. Heeft u vragen over de schoonheidsbehandeling? Neem dan gerust contact met ons op!

Anti huidveroudering gezichtsbehandeling €125,00
100 minuten
Inleidende nek, schouder, decolleté massage
Huidanalyse
Intensieve reiniging
Dieptereiniging
Epileren wenkbrauwen
Uitgebreide gezichts-, hals en decolleté massage
Exclusief oogmasker
Masker
Handmassage
Dagverzorging
Make-up

Interesse in een behandeling?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?

Of bel  071-5150143

Marielle Beauty

Schoonheidssalon

Schoonheidssalon Marielle Beauty is een professionele schoonheidssalon in Oegstgeest. Marielle Beauty staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, rust en ontspanning. U kunt bij ons terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, permanente make-up en massages. Kiest u voor een behandeling bij Marielle Beauty, dan krijgt uw huid de aandacht die zij verdient. Wij zorgen ervoor dat u volledig tot rust komt.

Een juiste keuze uit de verschillende behandelingen en onze huidverbeterende producten van Lancôme zijn een succes voor een optimale verbetering van uw huid. Doormiddel van een huidanalyse wordt er door ons gekeken welke producten en/of schoonheidsbehandelingen het meest geschikt voor u zijn.


Anti huidverouderingsbehandeling