Schoonheidssalon Marielle in Oegstgeest

Ontspannende – Hotstone massages

Massages

Ontspannende massages en hotstone

Bij Marielle Beauty bent u voor ontspannende massages in goede handen. De schoonheidssalon in Oegstgeest biedt tal van ontspannende massages en huidverbeterende behandelingen aan voor vrouwen en mannen. Ook tieners kunnen zich bij ons vermaken met een speciale behandeling. Bij een gezichtsbehandeling wordt gekeken naar de probleemzones van de huid en hoe wij deze zo goed en snel mogelijk kunnen verbeteren. Tevens wordt bij iedere behandeling de verzorgingsproducten aangepast aan de huid.

Voor een intensieve reiniging en het verbeteren van de huidconditie, kunt u kiezen uit één van onze huidverbeteringsbehandelingen. Op de tarieven pagina vindt u een volledig overzicht van alle schoonheidsbehandelingen. Hieronder treft u informatie over de huidverbeterende tiener gezichtsbehandeling aan. Heeft u vragen over de schoonheidsbehandeling? Neem dan gerust contact met ons op!

 • Ontspannende massages tarieven
  Ontspannende massage
  25 minuten Rug, schouder en nek massage €30,00
  55 minuten Rug, schouder, nek, arm en been massage €30,00
  Hotstone massage
  25 minuten Achterkant van het lichaam €35,00
  55 minuten Voor- en Achterkant van het lichaam €65,00
 • Gezicht, nek en hoofdmassage
  Gebruik van gezichtsmassage-olie werkt extra in op spierknopen veroorzaakt door stress, ontspant de huid en stimuleert de bloedsomloop. Extra ontspannend voor intensieve computergebruikers en tegen vermoeide ogen. Ook zeer ontspannend in drukke of stressvolle periodes in je leven.

  Voordelen van een gezichts-, nek- en hoofdmassage

  – verlichten van stijfheid en pijn in de spieren van het gezicht, nek, bovenrug en schouders
  – verbeteren van de beweeglijkheid van de hals 
  – wegnemen van spanningshoofdpijn, vermoeidheid van de ogen en 
  – verstopte neus
  – veroorzaakt een diepe ontspanning
  – vermindering van depressie, angst en andere stress-gerelateerde zaken.

  Te adviseren bij:

  Hoofdpijn, slapeloosheid, stress, spierpijn, haaruitval, vermoeidheid of migraine

 • Lichaamsmassage (anti-stress)
  Zeer ontspannende massage, waarbij uw spieren worden los gemasseerd met warme olie. Deze volledige lichaamsmassage zorgt voor een goede doorstroming van bloed en lymfen, verwijdering van afvalstoffen en bovenal een heerlijk rustgevoel

  Een massage voelt aan als luxe, maar is een essentieel element in geestelijke en lichamelijke gezondheid. Een korte toelichting : tastzin is ons sterkste en meest ontwikkelde zintuig, sterker en meer bepalend dan  gehoor, reuk en smaak. Een heleboel kleine sensoren, in onze huid verwerken allerlei signalen van buitenaf en geven deze via ons ruggenmerg door aan onze hersenen en het dieper gelegen emotionele brein.

  Een als positief ervaarde aanraking leidt hierbij tot allerlei hormonale reacties plaats met heel veel fijne gevolgen. Stressgevoelens worden minder (onder andere doordat het stresshormoon adrenaline afneemt, net als gevoelens van angst, depressie, pijn en agressie. Daarbij verbeteren tevens je concentratievermogen en immuunsysteem, daalt je bloeddruk en nemen gevoelens van liefde en verbondenheid toe via het knuffelhormoon oxytocine.

  Gunstige effecten van een anti-stress massage

  – vermindert stress
  – stimuleert het geluksgevoel vanwege de aanmaak van o.a. oxytocine
  – verhoogt je weerstand zodat je minder snel ziek zal worden
  – stimuleert de doorbloeding
  – afvalstoffen worden afgevoerd
  – verbetert de balans tussen lichaam en geest en geeft energie
  – laat je weer tot jezelf komen en maakt je bewuster van je eigen lichaam

 • Massage rebalancing technieken

  Massage met Rebalancing-technieken

  Bij deze massage gebruik ik verschillende vormen van aanraking en massage. Ik werk intuïtief en laat me leiden door wat jouw lichaam nodig heeft. Ook kun je zelf aangeven waar je behoefte aan hebt. Door de uiteenlopende technieken ontstaat er vaak een afwisseling van diepe spier- en weefselmassage, strekkingen, dynamische gewrichtsontspanning en zachte aanraking en beweging. Door dieper adem te halen, kom je meer in je lijf, ik zal je hier tijdens deze massage ook regelmatig toe uitnodigen.

  Als jij je lichaam laat aanraken, wordt daarmee ook je gevoelsleven, je mind en alles wat er mee samenhangt geraakt. Een massagesessie van anderhalf uur kan daardoor diep doorwerken in je hele systeem. Het geeft je vaak ook nieuwe inzichten, het is heel helpend als je vast loopt in bepaalde gebieden in je leven. Ook is het zeer geschikt om contact te maken met je lijf en even `uit´ je hoofd te komen.

 • Hotstone massage

  Ontspannende hotstonemassage

  Een hotstone massage is zoals het woord al zegt een massage met “hete” stenen. Hete stenen moet je feitelijk lezen als warme stenen. De stenen hebben een eigen energetische waarde. Door ze te gebruiken bij lichaamsmassages dragen ze hun energie over op het lichaam. De warme steen massage is bedoeld om te ontspannen, ontgiften, blokkades op te heffen en de energie doorstroom te verbeteren.

  De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden. Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden maak ik gebruik van een heather, de stenen liggen daarbij in het water. De hotstone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De grootte van de stenen varieert van 2 centimeter tot 12 centimeter.

  Eerst wordt er een aantal stenen op en naast u neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen.

  Door de combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) kan ik dieper in het spierweefsel komen wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Een hotstone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen. Het zorgt ook voor een algeheel warm gevoel door het hele lijf.

  Een hotstonemassage is met name geschikt voor of bij:

  – spanningen
  – stress (maar zeker niet bij Burnout, of rusteloosheid)
  – spierproblemen
  – gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (mits niet ontstoken)
  – spijsveteringsproblemen (therapeutische behandeling aangeraden)
  – slechte doorbloeding

  Maar ook ‘natuurlijk bovenal’ voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van een hotstone massage.

Interesse in een behandeling?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?

Of bel  071-5150143

Marielle Beauty

Schoonheidssalon

Schoonheidssalon Marielle Beauty is een professionele schoonheidssalon in Oegstgeest. Marielle Beauty staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, rust en ontspanning. U kunt bij ons terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, permanente make-up en massages. Kiest u voor een behandeling bij Marielle Beauty, dan krijgt uw huid de aandacht die zij verdient. Wij zorgen ervoor dat u volledig tot rust komt.

Een juiste keuze uit de verschillende behandelingen en onze huidverbeterende producten van Lancôme zijn een succes voor een optimale verbetering van uw huid. Doormiddel van een huidanalyse wordt er door ons gekeken welke producten en/of schoonheidsbehandelingen het meest geschikt voor u zijn.


ontspannende massages