Schoonheidssalon Marielle in Oegstgeest

Tiener gezichtsbehandeling brengt u in ontspanning en laat uw huid stralen

Ontharen

Lichaam en gezicht ontharen

Bent u ontevreden met uw wenkbrauwen of ongewenste haren? Dan bent u bij Marielle Beauty aan het juiste adres. Zowat iedereen heeft haar ergens op hun lichaam dat ze niet willen, of op zijn minst willen verminderen. Of het nu op je benen, oksels, gezicht, rug, armen of bikinilijn, het vinden van een effectieve en efficiënte manier om zich te ontdoen van haar is niet gemakkelijk, maar wij kunnen u helpen.

Wilt u naast het verwijderen van ongewenst haar ook één van onze huidverbeteringsbehandelingen boeken? Op de deze vindt u een overzicht van alle schoonheidsbehandelingen. Hieronder treft u informatie over lichaam en gezicht ontharen aan. Heeft u vragen over de schoonheidsbehandeling? Neem dan gerust contact met ons op!

 • Lichaam & gezicht ontharen
  Ontharen gelaat
  Epileren €15,00
  Harsen van de bovenlip €15,00
  Harsen van de kin €15,00
  Harsen van de bovenlip en kin €20,00
  Harsen van de wangen €17,50
  (In combinatie met een gezichtsbehandeling ontvangt u €5,00 korting!)
  Ontharen lichaam
  Harsen van de onderbenen €27,50
  Harsen van de bovenbenen €27,50
  Harsen van de onder- en bovenbenen €42,50
  Harsen van de armen €27,50
  Harsen van de oksels €25,00
  Harsen van de bikinilijn €27,50
  Harsen van de rug (vanaf) €27,50

Interesse in een behandeling?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?

Of bel  071-5150143

Marielle Beauty

Schoonheidssalon

Schoonheidssalon Marielle Beauty is een professionele schoonheidssalon in Oegstgeest. Marielle Beauty staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, rust en ontspanning. U kunt bij ons terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, permanente make-up en massages. Kiest u voor een behandeling bij Marielle Beauty, dan krijgt uw huid de aandacht die zij verdient. Wij zorgen ervoor dat u volledig tot rust komt.

Een juiste keuze uit de verschillende behandelingen en onze huidverbeterende producten van Lancôme zijn een succes voor een optimale verbetering van uw huid. Doormiddel van een huidanalyse wordt er door ons gekeken welke producten en/of schoonheidsbehandelingen het meest geschikt voor u zijn.


lichaam en gezicht ontharen