Schoonheidssalon Marielle in Oegstgeest

Wimpers & Wenkbrauwen behandeling

Wimpers & Wenkbrauwen

Stralende wimpers en wenkbrauwen

Wimper-permanent: Is de manier om je wimpers te krullen. Dit zonder gebruik van een wimperkrultang waardoor je wimpers meteen ook langer en voller zullen gaan groeien. Wimper permanent is een behandeling die slechts 20 minuten duurt en onmiddellijk resultaat toont, welke afhankelijk van je eigen wimpergroei 4 tot 6 weken houdt. Natuurlijk gekrulde wimpers dus met een geheel pijnloze, volledig veilige en snelle behandeling.

Wimper extensions: Het werkt als volgt: uw haren hebben een groeicyclus van gemiddeld 6 weken. Dit betekent dat in die 6 weken haren uitvallen en nieuwe groeien. Uiteraard gebeurd dit niet tegelijk met alle haren, elke haar zit in zijn eigen, andere fase van de groeicyclus. ind van de groeicyclus, op ongeveer 6 weken dus, valt een wimper met de extension vanzelf uit. Dit zou normaal, dus zonder extension, ook gebeuren. Omdat de andere wimpers zich in een andere fase van hun groeicyclus bevinden, zult u geen kale stukken in uw wimperrand krijgen. Naarmate de weken vorderen vallen er echter steeds meer wimpertjes uit en zult u zien dat uw wimperrand minder vol wordt.Wij raden daarom aan om elke 3-4 weken opnieuw op te vullen, zodat de oogopslag voldoende vol blijft.

Op de tarieven pagina vindt u een volledig overzicht van alle schoonheidsbehandelingen. Hieronder treft u informatie over wimpers en wenkbrauwen behandelingen. Heeft u vragen over de schoonheidsbehandeling? Neem dan gerust contact met ons op!

Wimperextensions – Wimperpermanent
Wimperpermanent (Voor meer info bezoek www.icurl.nl) €40,00
Wimperextensions €105,00
Wimperextensions opvullen binnen 3 weken €55,00
Wimpers en/of wenkbrauwen verven
Wimpers of wenkbrauwen €17,50
Wimpers en wenkbrauwen €22,50

Interesse in een behandeling?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag over een of meerdere behandelingen?

Of bel  071-5150143

Marielle Beauty

Schoonheidssalon

Schoonheidssalon Marielle Beauty is een professionele schoonheidssalon in Oegstgeest. Marielle Beauty staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, rust en ontspanning. U kunt bij ons terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, permanente make-up en massages. Kiest u voor een behandeling bij Marielle Beauty, dan krijgt uw huid de aandacht die zij verdient. Wij zorgen ervoor dat u volledig tot rust komt.

Een juiste keuze uit de verschillende behandelingen en onze huidverbeterende producten van Lancôme zijn een succes voor een optimale verbetering van uw huid. Doormiddel van een huidanalyse wordt er door ons gekeken welke producten en/of schoonheidsbehandelingen het meest geschikt voor u zijn.


Tiener gezichtsbehandeling